Филтри

Категории

Как влизат дрехите втора употреба в живота ни


Дата: 2014-07-02

Ако една споделена тайна не е вече тайна, то тогава около дрехите втора употреба не е останало никаква тайнственост. Но повечето жени не се съгласяваме лесно, че всичко е свършило и винаги сме готови да дадем втори шанс.

Точно като взаимотношенидрешникята в нашия живот, така и дрехите в гардероба ни – някои си остават завинаги  и продължават да са част от живота ни ( още държим абитуриентската  и сватбената рокли, както дрешките от изписването и кръщенето на детето и т.н. ), а с други се разделяме без предизвестие – точно те отиват да правят спомени на друг и да му носят късмет.

Спомняме си как си мечтаехме за колелото на батко или как или токчетата на мама и искахме да пораснем. И те бяха втора употреба, но бяха символ на надежда, че ще пораснем по-бързо и ще станем като тях. Защо и дрехите втора употреба да не ни носят надежда, усещане за лукс и нови положителни емоции.

 

Направени са с уникални кройки, които като ни паснат на размерите ни карат да изглеждаме сякаш някой ни е отделил специално внимание. Да – искаме да сме специални, независимо, че сме качили ( или свалили ) по някое килце,  или не изглеждаме както преди 10, 20 г. и около нас в магазините е пълно с дрехи за тийнейджъри, които още повече засилват усещането, че сме се променили. Но тази промяна не е повлияла усещането ни за лукс.

Кой не обича лукса – този, който не може да си го позволи! Дрехите, които ви предлагаме, обаче не са толкова недостижими, а луксът им още живее в тях. Всяко детайлче е измислено и изработено с внимание. За хората, които са ги изработвали това е важно – въпрос на престиж. Материите са с неоспоримо качество, сравнявайки ги, с тези  от свръхпроизводството, заляло световния пазар.

За моделите на дрехите – сами сме се убедили, че вече всичко е модерно, няма мода на 2000 или на 1980 г. както в доброто старо време – на 60г. на 80 г. дори съжаляваме, че изхвърлихме онези страхотни обувки. А не трябва, защото след всяко старо нещо в живота ни идва ново – другите  обувки, които ще са още по-удобни  и ще ни донесат нови… емоции.

Тези нови дрехи втора употреба, прани на химическо, с качествени прахове и с омекотители, някой  е свалил от закачалките, които са ги предпазвали от замърсяване, с цел да послужат по-късно на някой друг. И ако този друг сте вие, то ние идваме на помощ.


FaceBook

 
Върни До Горе